Det komplette ejendomsmæglersystem

Domidont Boligsystem er det komplette ejendomsmæglersystem, der ved hjælp af høj fleksibilitet og brugervenlighed håndterer de mange administrative og beregningsmæssige opgaver, som en ejendomsmægler skal løse i forbindelse med salget af fast ejendom eller udlejning af lejeboliger.

Systemet har været de danske ejendomsmægleres system siden 1978, og vi udvikler løbende systemet i tæt samarbejde med ejendomsmæglerne, Dansk Ejendomsmæglerforening, e-nettet og andre interesse-organisationer – det sikrer en gennemprøvet løsning, der samtidig bygger på de nye standarder og muligheder.

Domidont Boligsystem indeholder naturligvis funktioner som en hurtig sagsoprettelse via blandt andet standardsager samt indsamling af blandt andet restgælds- og BBR-oplysninger. Udskrivning på Dansk Ejendomsmæglerforenings formularer, hvor brugeren guides sikkert igennem - afsnit for afsnit - og til sidst hjælper systemet med at validere de indtastede data. Dette betyder, at man altid får en hurtig og meget sikker sagsoprettelse.

Udvalgte features

CRM
Understøtter e-bolighandel
Elektronisk Dokument Håndtering
Integreret til Outlook-kalender
SMS-plugin
Dataeksport til hjemmeside
Automatisk billedimport fra fotograf
Rekvirering af Energimærke, El-tjek & tilstandsrapport
Køberrådgivning

Bestil en demo