En solid og ordentlig samarbejdspartner

Fredag, 09 januar 2015

Plass Data er en seriøs og solid samarbejdspartner. Der er noget ordentligt over dem, og det kan jeg godt lide. Der er intet popsmart, som man ellers godt kan opleve i it-branchen. Vi har prøvet andre systemer, men vi fore-trækker løsninger fra Plass Data.

Plass Data står både for kodningen af vores nye hjemmeside og for håndtering af dokumenter, så hvis noget skal justeres, er der kun et sted at gå hen - det er en stor fordel for os. De gør sig stor umage med noget, som er relativ kompliceret – nemlig samkøring af it-systemer. Der bliver arbejdet effektivt med at finde de rigtige løsninger til os og dermed også vores kunder

Michel Lars Marksø

Partner og ejendomsmægler, KAAS & MARKSØ

Tid til kunder og forretning

Fredag, 09 januar 2015

Jeg har brug for både et it-system og en leverandør, jeg kan regne med, for systemet håndterer alle de dokumenter, vi bruger i hverdagen. Det skal bare køre problemfrit, så jeg kan bruge min energi og min tid på at passe min forretning og mine kunder.

Plass Data har løbende leveret it-løsninger til os i takt med den vækstfase, vi har været inde i de seneste år. Alle løsninger har været i orden, og samarbejdet har kørt gnidningsfrit, så vi har lige forlænget aftalen.

John Frandsen

Indehaver af en Danmarks største selvstændige kæder, Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

 

God service og support

Fredag, 09 januar 2015

Jeg oplever Plass Data som imødekommende og serviceorienteret. Virksomheden er lydhør for vores behov og gør en stor indsats for at levere det, som vi efterspørger. De har en god fornemmelse for at opprioritere de opgaver, hvor mæglerne har størst behov for at få nye løsninger.

Vores mæglere skal kunne stole på, at formularer og dokumenter lever op til de juridiske krav og mæglerfaglige standarder, og den sikkerhed giver Plass Data os.

Mæglerne er generelt glade for den support, som Plass Data leverer. Mange af de ansatte i supportafdelingen har en baggrund i mæglerbranchen, så de forstår de faglige spørgsmål, mæglerne stiller. Det giver en god dialog, der ikke blot er teknikorienteret.

Hanne Brandt

it-chef home

Plass Data Software - Nyheder