Leverandør til Nordens største bank

Plass Data har et fast samarbejde med Nordens største pengeinstitut, Nordea Bank.

Vi har sammen udviklet den omfattende Ejendomsberegner, der foretager budgetberegningerne for bankkunder, der står over for et huskøb.

Nordea Bank og Plass Data udvikler løbende i fællesskab på systemet, så det altid følger den den aktuelle lovgivning. 

 

Ejendomsberegneren

Domidont Ejendomsberegner er et komplet økonomi-rådgivningsprogram baseret på de nyeste teknologier og med høj fleksibilitet og brugervenlighed.

Systemet håndterer alle beregninger i forbindelse med personlig budgetlægning og skatte- og konsekvensberegninger i forbindelse med køb af fast ejendom, forbrugsgoder og lignende økonomiske dispositioner. Domidont Ejendomsberegner er fuldt integreret med Microsoft Word og baseret på MS SQL2005.

Fleksibilitet og up to date budgetlægning på baggrund af nyeste lovgivning (skattepakke 2 og aktuel lovgivning om finansiering af fast ejendom) er nøgleord i filosofien bag Domidont Ejendomsberegner. Programmet indeholder som standard de værktøjer som alle, der beskæftiger sig med økonomisk rådgivning for private, har behov for – og lidt mere.

Domidont Ejendomsberegner kan afvikles på en enkelt PC, i netværk eller i en hostet løsning – samme program og med samme muligheder. Systemet kan løbende tilpasses den enkelte virksomhed i takt med ansættelse af medarbejdere, åbning af filialer, online hjemmearbejdspladser eller som helt mobile arbejdspladser ved brug af 4G teknologi.

 

Referencer

Domidont Ejendomsberegner benyttes af:

  • Nordea Bank Danmark
Ejendomsberegner til pengeinstitutter