Energisk sælger søges

Har du vilje, drive og engagement til at skabe resultater? Er du god til at opbygge nye relationer? Så er du måske den nye salgskonsulent hos Plass Data.

Stillingen:
Vi søger en person, der er energisk, positiv og resultatorienteret. Du er ambitiøs, har teamånd og har fokus på kundens behov. Som salgskonsulent skal du efter intern oplæring i vor produkter besøge eksisterende samt opdyrke nye kunder. Du får ansvaret for at skabe resultaterne og planlægge din egen hverdag.

Du referer til salgschefen, som du får et tæt samarbejde med. Jobbet indebærer en del rejseaktivitet.

Dine kvalifikationer:
Du er vedholdende, målrettet og kan både udvikle eksisterende kunder samt skabe nysalg. Du har erfaring med salg, og har lyst til at besøge kunder samt udvikle dine salgskompetencer. Vi er på udkig efter personer med en stærk personlighed, god energi og gejst. Vi forventer, at du er målrettet og jagter salget uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen. Du er i besiddelse af gode samarbejds- og kommunikationsevner og har en positiv tilgang til livet. Du kan kommunikere flydende mundtligt såvel som skriftligt på engelsk og dansk.

Du tilbydes:
En stilling i en professionel og fremtidsorienteret virksomhed med en høj beslutningshastighed og en uformel omgangstone. Vi sætter stor pris på engagement og initiativ.
Fast løn og provision, samt pensions- og frokostordning.

Plass Data udvikler software til ejendomsmæglere, erhvervsmæglere, advokater, pengeinstitutter og til politistyrker rundt om i verden. Endvidere udvikler virksomheden individuelle softwareløsninger, til virksomheder i ind- og udland. Se mere på www.plass.dk.

Ansøgning
Ansøgningen inkl. foto sendes til nedenstående sammen med CV samt evt. video og relevante papirer og behandles naturligvis med største fortrolighed. Servicecenter- og Salgschef Luise Simonsen Raine kan kontaktes på +45 20 80 51 04 eller lsr@plass.dk, såfremt der måtte være spørgsmål til stillingen. Elektronisk ansøgning sendes til: lsr@plass.dk.

Vi indkalder relevante kandidater til samtaler løbende.