Kernen i samarbejdet med danske ejendomsmæglere er Plass Datas indsamling af store mængder data, som mæglerne gør

Vi samler data til ejendomsmæglerne

Kernen i samarbejdet med danske ejendomsmæglere er Plass Datas indsamling af store mængder data, som mæglerne gør brug af mange gange hver eneste dag.

Vi trækker informationer fra en lang række aktører f.eks. realkreditinstitutterne, KMD, billedbureauer og tekstforfattere, og vores programmer bearbejder og strukturerer oplysningerne. Ejendomsmæglernes elektroniske formularer er koblet op til vores database i hele processen fra registreringen af sælgeren til salgsaftalen er skrevet under.

Udvalgte data bliver desuden sendt til organisationer, der arbejder med præsentation af og statistik om boliger i Danmark, blandt andet Boligsiden.dk og Boliga.dk.

 

Domidont Boligsystem

Domidont Boligsystem er det komplette ejendomsmæglersystem, der ved hjælp af de nyeste teknologier og med høj fleksibilitet og brugervenlighed håndterer de mange administrative og beregningsmæssige opgaver, som en ejendomsmægler skal løse i forbindelse med salget af fast ejendom eller udlejning af lejeboliger.

Systemet håndterer alle beregninger og udskrifter indenfor ejendomstyperne ejerboliger, fritidshuse, landbrugsejendomme og projekter. Basisversionen indeholder standard alle de moduler, som en ejendomsmæglervirksomhed har behov for... plus lidt mere.

Teknisk kan systemet installeres på en enkelt PC, i netværk eller som en hostet løsning – samme program og med samme muligheder. Systemet tilpasses løbende den enkelte virksomhed i takt med dennes udvikling - for eksempel ved ansættelse af flere medarbejdere, åbning af filialer, hjemmearbejdspladser og mobile arbejdspladser ved brug af 3G/4G teknologi.

En gennemprøvet løsning til en stor kundekreds
Domidont Boligsystem har været danske ejendomsmægleres system siden 1978. Plass Data udvikler løbende systemet i tæt samarbejde med ejendomsmæglerne, Dansk Ejendomsmæglerforening, e-nettet og andre interesse­­­organisationer. Det giver en gennemprøvet løsning, der samtidig bygger på de nye standarder og muligheder. Vores kundekreds spænder vidt og vi er stolte af, at både RobinHus, LokalBolig, Boligmægleren, John Frandsen, EDC, home samt en lang række uafhængige ejendomsmæglere, der selv kan bestemme, hvilket boligsystem de ønsker at anvende, bruger Domidont.

Frihed og effektivitet
Domidont Boligsystem kan som tidligere nævnt hostes, så du kan få adgang til det overalt via internettet. Det giver dig frihed og effektivitet. Du kan arbejde hjemme, på kundens adresse, i bilen, i sommerhuset osv. Det bedste af det hele er dog, at Domidont Boligsystem er så nemt at bruge, at du ikke behøver at være IT specialist for at opnå fuld effekt af systemet.

Hurtig og sikker oprettelse af sager - med guide og validering
Domidont Boligsystem indeholder naturligvis funktioner som en hurtig sagsoprettelse via blandt andet standardsager, indsamling af blandt andet restgælds- og BBR-oplysninger. Udskrivning på Dansk Ejendomsmæglerforenings formularer som salgsopstilling, salgsbudget, formidlings­aftale, købsaftale mv. er naturligvis også med. Og når der for eksempel laves formidlingsaftaler og købsaftaler, guides man sikkert igennem afsnit for afsnit og til sidst hjælper systemet med at validere de indtastede data – det betyder, at man altid får en hurtig og meget sikker sagsoprettelse.

Med det integrerede CRM-system er der selvfølgelig altid et effektivt overblik over de aktiviteter, der har været omkring de personer, man er/har været i kontakt med i sine handler. Her kan man for eksempel se, hvilke sager en person er involveret i og om personen er sælger, køber, rådgiver etc. Der er også her altid et overblik over sendte SMS-beskeder og kalenderaftaler. Er en person registreret med ønskerne til sin nye bolig, hjælper systemet med at finde de boliger, der matcher ønskerne - systemet beregner også personens købsparathed - alt sammen noget der støtter en ejendomsmægler i sine arbejdsopgaver.

Automatisk integration med Microsoft Exchange og automatisk SMS-service
Som noget helt unikt tilbyder Domidont Boligsystem en fuldautomatisk integration med Microsoft Exchange.

Med integrationen får man automatisk alle relevante oplysninger fra den sag, som aftalen vedrører, lagt ind i kalenderaftalen og aftalen fremgår automatisk af sagens historik de relevante steder i Domidont Boligsystem.

Det bedste ved, at integrationen er med din Microsoft Exchange - og ikke bare med din Microsoft Outlook-kalender – er, at både kalenderen og Domidont Boligsystem med det samme er opdateret med alle relevante oplysninger. Og dette er uanset, om man ser sin kalender på PC, iPad, iPhone, Windows Phone, Android telefon etc. – alle kalendere er automatisk opdateret samtidigt. Der skal naturligvis heller ikke manuelt ”udveksles oplysninger” – det sker jo helt af sig selv.

Ændres der i en eksisterende aftale – for eksempel hvis en aftale flyttes eller der tilføjes oplysninger på sagen i Domidont Boligsystem - ja, så er kalenderen på alle enheder med det samme opdateret med ændringerne, uden der skal gøres yderligere.

Systemerne sender også selv en påmindelses-SMS til mødedeltagere – en SMS, som mødedeltageren oven i købet kan svare på – og svaret kommer til mødeholderens telefon (til telefonen hos den person, der skal holde mødet). Svaret kommer således også, selvom mødeholderen er kørt fra kontoret. Integration med Microsoft Exchange og SMS-service er tilkøbsmoduler.

 

Egen hjemmeside

Få en hjemmeside dine kunder føler sig hjemme på.

Plass Data har i over 30 år leveret boligsystemer. Den viden bruger vi også til at lave hjemmesider, der er designet specielt til de behov danske ejendomsmæglere har.

I dialog med dig og din grafiker fremstiller vi hjemmesiden med det indhold, design og layout, der præsenterer din virksomhed og dine emner præcist, som du ønsker det.

Hjemmesiden skal give dine kunder præcis den service og information, som du ønsker din virksomhed skal være kendt for. Hjemmesiden er derfor et vigtigt led for din virksomhed i markedsføringen og vi er en sikker sparringspartner ved udviklingen af din nye hjemmeside.

Ny hjemmeside til din virksomhed? Prøv os. Vi har også hjulpet

med deres hjemmeside.

 

Kurser

Vi har taget hul på en helt ny kursusrække i brugen af vort boligsystem Domidont.
Nye kurser, som er godkendt af DE til at tælle point i forhold til DE´s krav om obligatorisk efteruddannelse.

Kurserne afholdes som henholdsvis formiddags- og eftermiddags kurser samme dag, således at du kan tage en hel kursusdag og optælle hele 6 lektioner!

Datoerne for kursus:

-    Torsdag d. 6. april 2017

Tilmeld dig allerede nu og bliv rustet til brug af Domidont på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på telefon 59 45 50 30.

 

Webinar

- EDH – Elektronisk Dokumenthåndtering:
Dette webinar omhandler brug af EDH (Elektronisk Dokumenthåndtering), hvor vi vil fortælle dig om hvad EDH er, hvordan det bruges og de mange muligheder, som EDH giver dig og dine kunder. Følg med udviklingen og bliv klædt på til fremtiden og få glade kunder med brug af EDH.
Pris: Gratis for Plass Data kunder.

Onsdag d. 08.03.2017 kl. 10.00 - 11.00 :
Tilmelding

Onsdag d. 08.03.2017 kl. 13.00 - 14.00:
Tilmelding

Fredag d. 24.03.2017 kl. 10.00 - 11.00:
Tilmelding

Onsdag d. 05.04.2017 kl. 10.00 - 11.00:
Tilmelding

Onsdag d. 03.05.2017 kl. 10.00 - 11.00:
Tilmelding

Torsdag d. 01.06.2017 kl. 10.00 - 11.00:
Tilmelding

- E-bolighandel:
Dette webinar omhandler e-bolighandel, hvor vi vil fortælle dig om hvad e-bolighandel er, hvordan det bruges og hvilke muligheder e-bolighandel giver dig. Bliv klædt på til fremtiden og oplev hvor nemt det er at kommunikere via e-bolighandel.
Pris: 199,- ekskl. moms pr. medarbejder eller kun kr. 299,-  ekskl. moms pr. butik.

Torsdag d. 09.03.2017 kl. 10.00 - 11.00:
Tilmelding

Torsdag d. 09.03.2017 kl. 13.00 - 14.00:
Tilmelding

Fredag d. 24.03.2017 kl. 13.00 - 14.00:
Tilmelding

Onsdag d. 05.04.2017 kl. 13.00 - 14.00:
Tilmelding

Onsdag d. 03.05.2017 kl. 13.00 - 14.00:
Tilmelding

Torsdag d. 01.06.2017 kl. 13.00 - 14.00:
Tilmelding

Tilmeldinger til webinar:
Du tilmelder dig et webinar ved at klikke på linket ud for den dato, som der passer dig bedst. Udfyld derefter dine oplysninger:

Når du har registreret dine oplysninger vil du med det samme modtage en bekræftelsesmail med et link til webinaret. Det nye link vil først virke på kursusdagen.

Registrering kan foretages fra nu og frem til dagen før kurset.

Der er lavet en kort vejledning i hvordan vores Webinar virker, som vi vil anbefale, at du læser inden start. Du kan hente vejledningen her

Vi glæder os til at have dig med på webinar!


Referencer

Mere end hver anden danske ejendomsmægler bruger i dag Domidont ejendomsmæglersystem. Blandt de mange brugere er blandt andet

 • Brix Westergaard
 • Anja Hensberg
 • Boligmægleren
 • RobinHus
 • Colliers International Danmark
 • Nordbo
 • KAAS & MARKSØ
 • CD BOLIG
 • Algot-bolig
 • Anita Jæger
 • Høgsbjerg Bolig
 • John Frandsen
 • Nordea Bank Danmark
 • EDC
 • Peter Askholm
 • KUNlejligheder
 • Nordea Kredit
 • LokalBolig
 • home
 • Mæglerfirmaet Sødring
 • Peter Due Bolig
 • Living Homes

 

 

Systemer til ejendomsmæglere